Jeg gikk en tur i skogen

Det har ikke blitt tid til å skrive så mye her i det siste. Jeg tror bare det er å innse at det blir ganske sporadiske meldinger om "miljøpolitikk med mer" også i tiden som kommer.

Derfor tenkte jeg å la det skli ut og skrive litt om rene fritidsinteresser også - ting man kan skrive om på mer ukonsentrerte tider av døgnet! Nå er det så viselig innrettet at disse interessene stort sett handler om dyr og natur. Det har jo litt med miljøpolitikk å gjøre, i hvert fall indirekte.

Nå om sommeren er jeg ganske entusiastisk fuglekikker. Det er veldig morsomt. Anbefaler andre å skaffe seg en fuglebok og en liten kikkert! Du vil antakelig bli forbauset over hvor mange slags fjærkre som flakser og kvitrer i nærmiljøet ditt. Og hvor fine mange av dem er.

Hvis du registrerer observasjonene dine på www.artsobservasjoner.no gjør du dessuten en liten innsats for å gi bedre kunnskapsgrunnlag for naturforvaltning. Har du konkurranseinstinkt vil du ha glede av funksjonen "krysseligaen" hvor det gjelder å se flest mulig arter. Her er min personlige artsliste: http://artsobservasjoner.no/fugler/listor/listor_artlista.asp?personid=12283

De øverste oppføringene kom etter tre fine kveldstimer ved Østensjøvannet for et par dager siden.